video brochure personalisatie

Personalisatie maakt uw communicatie nog doeltreffender.

Unieke doorgedreven personalisatie 

Uw videobrochures worden geheel gepersonaliseerd met de naam en voornaam van de ontvangers. Dat kan op de cover, binnen- en buitenkant van de brochure, met een scherm voor de video start of zelfs geprint op het scherm. Enkel en alleen mogelijk bij Vivid Card!

Gepersonaliseerd startscherm

Wanneer je de videobrochure opent, duurt het een 3 à 4-tal seconden voor de video start. Gedurende die tijd verschijnt, indien u wenst, uw logo of een ander door u gekozen beeld. Als u bovendien over de namen van de ontvangers beschikt, kunnen we het startscherm voorzien van naam en voornaam.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om de namen en voornamen van de ontvangers weer te geven, hebben we gewoon een excel-bestand nodig. Voor het startscherm levert u ons een algemeen beeld of logo aan. Wij zorgen er dan voor dat elke videobrochure een persoonlijke aanspreking krijgt.

Volledige handling

We maken niet alleen de gepersonaliseerde Vivid Cards. U kunt  ook op ons beroep doen om de videobrochures per post naar de geadresseerden te versturen. Voor de verzending voorzien we speciale postdozen of op maat gemaakte omdozen.

videobrochure doos

Nieuw: kabeldoosje

videobrochure kabeldoosje

Omdat een los USB-kabeltje vaak verloren gaat, verzenden we de kabel in een speciaal daarvoor gemaakt doosje. Ook op dit doosje kunnen we, indien gewenst, uw logo drukken.